Om Printhub

Ansatte i Printhub / Reklame-Huset

Printhub.no er Reklame-Huset.no sin nettbutikk for privatpersoner, hvor vi tilbyr forskjellige produkter med trykk.

 

Printhub.no garanterer:

Høy kvalitet        Hyggelige priser      Rask levering

Felles for alle vi som jobber i Reklame-Huset er at vi elsker det vi holder på med, og har det gøy på jobb. Og det er kanskje ikke så rart, for som vi sier: ALT blir bedre med trykk!

Printhub.no er Reklame-Huset.no sin nettbutikk for privatpersoner, hvor vi tilbyr forskjellige produkter med trykk.

 

Printhub.no garanterer:

Høy kvalitet

Hyggelige priser

Rask levering

Felles for alle vi som jobber i Printhub.no er at vi elsker det vi holder på med, og har det gøy på jobb. Og det er kanskje ikke så rart, for som vi sier: ALT blir bedre med trykk!

Ansatte i Printhub / Reklame-Huset

Eget design

Hos oss kan du enkelt lage ditt eget design på flere av våre tilgjengelige produkter.  Velg ønsket produkt, sett inn tekst og symboler eller last opp ditt eget bilde. Vi trykker ditt design raskt og enkelt i våre egne lokaler!

Vår erfaring – din trygghet

Selv om Printhub er en fersk nettbutikk, så er vi langt fra ferske i gamet. Printhub.no drives av Reklame-Huset.no AS, som leverer det meste inne reklame og trykksaker. I år feirer vi 25 års jubileum, og vi kan se tilbake på 60 år – og tre generasjoner – som foto- og mediehus.

Slå gjerne følge med oss!

Reklame-Huset har også en egen nettbutikk for bedrifter, hvor vi tilbyr det meste innen trykksaker, reklameartikler, dekor, skilt, premier, messemateriell, tekstilprofilering og webtjenester.

Våre lokaler ligger på Råholt i Eidsvoll, hvor vi produserer det meste av trykte produkter på materialer fra våre anerkjente leverandører. Ta gjerne kontakt med oss for pristilbud på det du måtte trenge inne trykk og reklame!

Logo Reklame-Huset.no AS