Om Printhub

Ansatte i Printhub / Reklame-Huset

Printhub.no tilbyr forskjellige produkter med trykk, bl.a. klær med trykk, gaveartikler, etiketter, kort og russeklær.

 

Printhub.no garanterer:

Høy kvalitet        Hyggelige priser      Rask levering

Printhub.no eies og driftes av Reklame-Huset.no AS, som er en reklame-og produksjonsbedrift med 25 års erfaring i bransjen. Vi kan se tilbake på 60 år – og tre generasjoner – som foto- og mediehus i Kjerkevegen 16 på Råholt, Eidsvoll.

Felles for alle vi som jobber i Reklame-Huset er at vi elsker det vi holder på med, og har det gøy på jobb. Og det er kanskje ikke så rart, for som vi sier: ALT blir bedre med trykk!

Printhub.no er Reklame-Huset.no sin nettbutikk for privatpersoner, hvor vi tilbyr forskjellige produkter med trykk.

 

Printhub.no garanterer:

Høy kvalitet

Hyggelige priser

Rask levering

Felles for alle vi som jobber i Printhub.no er at vi elsker det vi holder på med, og har det gøy på jobb. Og det er kanskje ikke så rart, for som vi sier: ALT blir bedre med trykk!

Reklame-Huset har også en egen nettbutikk hvor vi tilbyr det meste innen trykksaker, reklameartikler, dekor, skilt, premier, messemateriell, tekstilprofilering og webtjenester. Du kan handle i denne nettbutikken både som bedrift og privatperson.

Våre lokaler ligger i Kjerkevegen 16 på Råholt i Eidsvoll, hvor vi produserer det meste i vår topp moderne maskinpark. I mars 2020 hadde vi bl.a. nyåpning av vår trykkavdeling. Ikke bare har vi nå doblet vår kapasitet på trykksaker; vi har også utvidet mulighetene vi kan tilby på trykksaker.

Ta gjerne kontakt med oss for pristilbud på det du måtte trenge inne trykk og reklame!

Logo Reklame-Huset.no AS
Ansatte i Printhub / Reklame-Huset

Eget design

Hos oss kan du enkelt lage ditt eget design på flere av våre tilgjengelige produkter.  Vi trykker ditt design raskt og enkelt i våre egne lokaler!

Vår erfaring – din trygghet

I 2019 feiret vi 25 års jubileum som bedrift, og vi har derfor lang erfaring og dyptgående kunnskap på vårt fagfelt. Vi bestreber oss på å alltid tilby topp kvalitet på produktene våre, og har derfor et tett samarbeid med våre leverandører.

Slå gjerne følge med oss!

Flyfoto av Reklame-Husets lokaler
Bilde av vår maskinpark
Bilde av våre 5 faste ansatte